Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
adamkrysiak napisał: my tu rodowite norki
Jeżeli RODOWITE ... !!!
To
TYLKO NORGI ... !!!
---
Taka jedna skromna litera , a takie zamieszanie robi ogromne ... !!!

---
Ech pracy szukam w budowlance lub jako kierowca na ciężarówkę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
to tylko zarty ale pomysl sam jak ja bedac przedsiebiorca drobnym mam cie za te 165 zatrudnic skoro ja ponosze wszystkie koszty samochodow firmowych i maszyn, zarowno zakupu jak i eksploatacji do tego od zysku place 39 procent podatku z ubezpieczeniem, majac to wszystko na uwadze moj pracownik z 5 metrow tej kostki na godzine powinien ukladac bo to bardzo marna stawka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
dojazdy, transport materialow, a w przypadku kostki jest tego sporo, takze te 400 to smieszna stawka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adamkrysiak napisał:
dojazdy, transport materialow, a w przypadku kostki jest tego sporo, takze te 400 to smieszna stawka
W Tym Przypadku to jedynie ŚMIESZNA jest twoja obrona i tłumaczenie DLACZEGO TAK A NIe siak ! .
---
Nie jestem doradcą ekonomicznym oraz psychologiem socjalnym. Dlatego nie rozumiem twojego płaczu nad złym losem firmowego bosa .
---
Ja się do ciebie nie pchałem , to ty sam wdepnąłeś w ten temat z przechwałkami i wyśmiewałeś Mnie i jakiegoś gostka który jak bryś zadawał szczekające pytania ...
---
ECH
poszukuję pracy jako kierowca i budowlaniec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Bo patrzac od kilku miesiecy na to forum dochodze do wniosku ze sie marnujesz z calym swoim doswiadczeniem. Rejestrujesz firme, wykupujesz finn czxy inny ansbud torged i do przodu. Z twoimi kwalifikacjami i referencjami jestes skazany na sukces. Jaki kierowca chlopie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
I ja nie placze uswiadamiam takim jak ty pokrzywdzonym jakie sa realia, oczekujecie zawsze nie wiadomo czego. Otworz firme, sprobuj zobaczysz jakie sa realia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
A jak chcesz miec swiadomosc tego jak ja tu zaczynalem, to ci powiem ze cztery lata temu wlasnego mlotka nie mialem. Jedyne co mialem to checi i motywacja i szcunek dla samego siebie zeby kostki po 100 koron nie ukladac, A po czterech latach zobacz www.finn.no/bedrift/krysiak-bygg-og-vakt...eferanser#referanser

aty zamiast wziasc sie za robote siedzisz i gledzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
i jedyne zle referencjie mialem wtedy kiedy do pracy takich psudo kostkarzy wzialem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Nie mogą być wszyscy tacy do przodu jak Ty .
Są również tacy jak Ja
I tacy , co mają swój czesiowy światek ...
---
Ja jestem jak Papierek Lakmusowy .
---
Uzewnętrzniam to , co inni chcieli by ukryć , lub oficjalnie piszą Peany a prywatnie ukrywają się ...
W SWOICH CHERMETYCZNYCH ŚWIATKACH ...
Ech
Poszukuję pilnie pracy w budownictwie lub jako kierowca ciężarówki może być nawet Dumper .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Moze jest jal mowisz gabriel, ja ci powiem szczerze ze twoje rzeczowe odpowiedzi czesto mi sie podobaja, dlatego tez ja nie jestem twoim oponentem ale w zyciu kazdego czlowieka tak jest ze bardzo na korzysc wychodzi wziecie mocno swoich spraw w swoje rece, i ja tu absolutnie jak inni twoih kwalifikaci nie zamierzam negowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok